top of page
Här hittar du  

De vanligaste
Frågorna

Vad kostar Vip Monkey?

Vip Monkeys app är gratis att ladda ner. Inne i appen kan du välja vilken eller vilka biljetter du vill köpa. 

Var hittar jag mina biljetter eller kort?

När du loggar in i appen klickar du på symbolen längst ner till vänster. Där hittar du de biljetter eller kort som du köpt. Klicka på respektive biljett eller kort för att se vad som gäller i entrén. 

Hur köper jag en biljett eller ett kort?

När du loggar in i appen kommer du till webbshopen. Klicka på det eventet du är intresserad av för att köpa en eller flera biljetter.

Hur fungerar det i entrén?

När du är vid entrén går du in i appen och klickar på det aktuella kortet eller biljetten och väljer visa "QR-kod". Visa upp QR-koden i entrén (och ev din legitimation) och du är inne!

Kan jag ge bort en biljett?

Vissa biljetter går att ge bort genom att gå in på biljetten i appen och trycka på knappen "Ge bort biljett". Tänk på att mottagaren behöver ha ett Vip Monkey-konto!

Var lägger jag in min kod?

Logga in i appen och klicka på + uppe i vänstra hörnet och välj "Aktivera kod". Skriv in koden och så fort den är godkänd får du all information!

Om jag har glömt lösenordet?

Om det finns ett Vip Monkey-konto på e-postadressen så skickas det ett mail med en länk för att återställa lösenordet. Ibland hamnar mailet i skräpposten, så ta en extra kik där! Tänk även på att det bara är den senaste länken som gäller.

Får jag ta med mig en gäst?

Om du har köpt flera biljetter till samma evenemang så kan du i de flesta fall ta med dig medföljande gäster trots att det står ditt namn på biljetterna. Om du är osäker vad som gäller på evenemanget, ta kontakt med arrangören.

Om jag undrar något om evenemanget?

Ta kontakt med arrangören så kan de ge dig ett svar på din fråga. Vi är endast biljettförmedlare mellan privatperson och eventarrangör. 

Funkar Vip Monkey för alla?

Japp! Vip Monkey kan alla med en smartphone ladda ner.

Sedan är det upp till det enskilda evenemanget vilka förutsättningar som gäller. 

Hur hittar jag en speciell biljett?

Klicka på shopen i appen. Där ligger alla event i datumordning baserad på var i landet du befinner dig. 
 

Du kan också söka event efter ett visst geografiskt område genom att klicka på symbolen uppe till höger i shopen. 

Om jag inte kan gå?

Vip Monkey är biljettförmedlare mellan privatperson och eventarrangör så vi tar inte beslutet om återköp. Därför behöver du kontakta eventarrangören för en återbetalning. 

Hittar du inte svaret på din fråga?
bottom of page